Boje - Lakovi - Pribor

programi za drvo, metal i auto reparatura

Informacije:

info@ana-a.com

Financije:

financije@ana-a.com

caparol

Jub Design Studio

Načini plaćanja:  gotovina

                         virman

                         kartice

MaestroMastercard Visa Electron

 visaamex

 

uradi sam

   Program URADI SAM

Croatian English French German Italian

Fasadni program

Jubizol

jubizol fasadni sustav1 200x200Jedan od najvažnijih elemenata svake zgrade je fasadni sistem. Fasadni izolacijski sistem štiti zgradu od padalina i utjecaja okoliša, daje estetski izgled i smanjuje gubitke koji nastaju grijanjem.

JUBIZOL fasadni sustav je upotrebljiv je na individualnim i višestambenim objektima kao i na poslovnim i industrijskim zgradama, primjeren je za novogradnje kao i za sanacijske zahvate na postojećim objektima.

 

JUB je među prvim europskim proizvođačima, te prvi u Sloveniji, još 2004. i 2005. dobio europska tehnička suglasja (ETA) za različite sisteme JUBIZOL. Za dobivanje tih suglasja su na temelju ETAG 004 izvedena mjerenja i testiranja različitih sistema na vodećim europskim institutima u Njemačkoj (IBMB MPA Braunschweig), Austriji (MA 39 Beč) i u Sloveniji (ZAG Ljubljana). JUB je 2008. dobio pet njemačkih tehničkih suglasja za ugradnju tih sustava na vrlo zahtjevnom njemačkom tržištu.
Danas sve varijante JUBIZOL fasadnih toplinsko izolacijskih sustava imaju europska tehnička suglasja. Sve komponente sustava u skladu s propisanom zakonskom regulativom kontrolira neovisni ovlašteni institut ZAG Ljubljana.

Kad govorimo o JUBIZOL fasadnom toplinsko izolacijskom sustavu, moramo promatrati cjelovitost sustava. Sustav predstavljaju toplinski izolatori s točno propisanom kvalitetom izolacijskih ploča (EPS, XPS, mineralna vuna: ploča ili lamela), odgovarajuća armaturna mrežica, pričvrsni materijal, Jubova ljepila, temeljna žbuka i završne dekorativne žbuke. U JUBIZOL fasadnom toplinsko izolacijskom sustavu možemo koristiti one proizvode koji su navedeni u europskom tehničkom suglasju za određeni sustav.  
Pravilna izvedba JUBIZOL fasadnog toplinsko izolacijskog sustava osigurava dugotrajnu zaštitu fasade.

 

JUBIZOL STANDARD

JUBIZOL COMFORT

JUBIZOL PREMIUM

JUBIZOL NATUR