Boje - Lakovi - Pribor

programi za drvo, metal i auto reparatura

Informacije:

info@ana-a.com

Financije:

financije@ana-a.com

caparol

Jub Design Studio

Načini plaćanja:  gotovina

                         virman

                         kartice

MaestroMastercard Visa Electron

 visaamex

 

uradi sam

   Program URADI SAM

Croatian English French German Italian

auto reparatura

carizzma

4crSamo godinu dana nakon osnivanja, tvrtka 4 CR ima prepoznatljiv brand u svijetu. Nakon što je uzdrmala njemačko tržište, široki asortiman proizvoda postao je tražen od strane profesionalaca u više od 40 zemalja. Sada, 4 CR je postao profesionalan izbor u cijelom svijetu.

devil

R-MR-M je premium brand u automobilskoj industriji popravaka. Pružajući učinkovita rješenja , usluge i kvalitetu, R-M je pravi izbor za Vaše potrebe. Danas je R-M je član BASF grupe, te ima izravan pristup jednom od vodećih svjetskih laboratorija boja i najnaprednije OEM boje tehnologije. Da li ste znali da je R-M napravio revoluciju na tržištu uvođenjem prvog stroja za miješanje boja još davne 1948. godine?

b-styleB-style je linija autoreparativnih proizvoda najvećeg svjetskog proizvođača BASF. Ti proizvodi služe za popravak karoserije vozila. Asortiman sadrži autoreparativne proizvode za popravak boje vozila (kit , primer filler i bezbojni lak, te njihove utvrđivače i razrjeđivače) osim same boje.

sia Sia Abrasives, sa sjedištem u Švicarskoj, je jedan od vodećih svetskih proizvođača kompletnih abrazivnih sustava. Ti sustavi su prilagođeni specifičnim zahtjevima za površinsku obradu svih vrsta površina. Tvrtka zapošljava preko 1250 osoba širom svijeta a predstavlja partnere u preko od 80 zemalja.