Boje - Lakovi - Pribor

programi za drvo, metal i auto reparatura

Informacije:

info@ana-a.com

Financije:

financije@ana-a.com

caparol

Jub Design Studio

Načini plaćanja:  gotovina

                         virman

                         kartice

MaestroMastercard Visa Electron

 visaamex

 

uradi sam

   Program URADI SAM

Croatian English French German Italian

Program za metal

Polistuc Vernici

img0070 Tvrtka Helios ima svoj proizvodni program za metale marke TESSAROL, za unutarnje i vanjske prostore, unutarnje prostore koji su izloženi visokim temperaturama.

Chromos SvjetlostChromos Svjetlost ima dugu tradiciju proizvodnje boja, od 85 godina. Chromos Svjetlost ulaže u razvoj tehnologije i proizvoda distribuirajući ih na domaćem i inozemnom tržištu. Kvaliteta proizvoda je prepoznata od strane kupaca pa bilježimo sve značajnije rezultate na području izvoza.

 

sia Sia Abrasives, sa sjedištem u Švicarskoj, je jedan od vodećih svetskih proizvođača kompletnih abrazivnih sustava. Ti sustavi su prilagođeni specifičnim zahtjevima za površinsku obradu svih vrsta površina. Tvrtka zapošljava preko 1250 osoba širom svijeta a predstavlja partnere u preko od 80 zemalja.

hammeriteHAMMERITE sprječava proširivanje postojeće hrđe i nastanak nove, te pruža trajnu zaštitu. Nije potreban temeljni premaz, međusloj kao ni razrjeđivanje. Može se koristiti na čistim , neobojenim i hrđavim površinama (čelik i lijevano željezo),  kao i na drugim metalnim površinama kao što su aluminij ili pocinčani čelik uz pripremu podloge

nova-chemNOVA-chem je tvrtka koja ima širok asortiman proizvodnje, prodaje i ugradnje palete proizvoda za antikorozivnu zaštitu metalnih i atmosfersku zaštitu betonskih konstrukcija iz epoksida, poliuretana, alkida i akrilata. Osnovana 1992. godine u Karlovcu, proizvodi antikorozivna sredstva, epokside i ostala veziva uz aditive u graditeljstvu.

jub1JUBIN METAL štiti metalne površine bez prethodnog nanošenja temelnog premaza, te sam proizvod ima odlična antikorozivna svojstva, a direktno se nanosi na hrđu. Izrađena je na bazi vode a ujedno je  temeljna i pokrivna boja. Za korisnika i okoliš je neškodljiv proizvod. A primjenjuje se na vanjskim i unutarnjim površinama.

4cr-industrySamo godinu dana nakon osnivanja, tvrtka 4 CR ima prepoznatljiv brand u svijetu. Nakon što je uzdrmala njemačko tržište, široki asortiman proizvoda postao je tražen od strane profesionalaca u više od 40 zemalja. Sada, 4 CR je postao profesionalan izbor u cijelom svijetu.

chromosChromos je vodeća tvrtka u Hrvatskoj što se tiče proizvodnje boja i lakova.  Osnovana je u Zagrebu još davne 1920. Godine. Povezana je s vodećim europskim kemijskim industrijama (BASF, BAYER, IG Farben, CIBA, HOECHST i ostalim. U svom proizvodnom programu također ima program namjenjen metalima.